Razzia sárkányrepülővel

Egynapos összevont akcióban múlt csütörtökön légi felderítés mellett 60 rendőr és 150 civil segítő üldözte a fa- és terménytolvajokat a gödöllői rendőrkapitányság területén.

2011. 07. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A razzia kétszeresen is sikerrel járt: egy körözött személyt elfogtak, két garázdát előállítottak, illetve erődemonstrációt tartottak a tolvajok által leginkább veszélyeztetett településrészeken. Az akcióra azért volt szükség, mert a bűnözők rengeteg problémát okoznak a környéken. Lopják a gázt, az áramot, a fémet, sokszor kerítéseket vagy csatornafedeleket visznek magukkal, és a tolvajok a fákat és a terményt sem kímélik. Lapunk munkatársai az aszódi rendőrőrs egyenruhásait kísérték el, és főleg Bagon és a település környékén levő erdőkben „járőröztek”. A településről mindent elmond, hogy a faluhoz tartozó üdülőövezetben szinte valamennyi víkendház eladó, mivel előzőleg sorozatosan feltörték az ingatlanokat. Előfordult, hogy egy egész faházat elloptak. Az ellenőrzéseket egészen a szüretig folytatják az egyenruhások.

Riport az 5. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.