Horgászó tandem

MN
2011. 08. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Volga folyónál horgászott egy napig Oroszország két legbefolyásosabb embere, amelyről a fotók a Kreml honlapján jelentek meg. Vlagyimir Putyin kormányfő (balra) és Dmitrij Medvegyev elnök a fényképek szerint halat fogtak, búvárkodtak és kipróbáltak egy motorcsónakot is. A horgászatot nem jelentették be előre, Putyin Moszkvából, Medvegyev pedig Szocsiból, nyári üdüléséről érkezett a találkozóra. Azt továbbra sem tudni, melyik vezető fog indulni a 2012-es elnökválasztáson, de elemzők szerint a közeli jövőben ez is kiderülhet. A felmérések szerint Putyin sokkal népszerűbb az államfőnél, ráadásul a következő választáson minden jogszabály szerint indulhat az ország legfontosabb tisztségéért. Azt a két vezető már elmondta, hogy csak egyikük lép sorompóba, egymás ellen nem indulnak. (MN)

fotó: afp/MIKHAIL KLIMENTYEV

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.