Két rokonát megölte, majd öngyilkos lett

Nagy Áron
2011. 08. 31. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két családtagjával, majd önmagával is végzett egy esztergomi fiatalember pénteken – közölte a Police.hu-n a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Léber Gabriella tájékoztatása szerint a hatóságot a gyilkos édesanyja riasztotta, miután fia telefonon közölte vele, hogy megölte nagyszüleit és az apját is. A rendőrség munkatársai a nagyszülők lakásán a hatvanhat éves nagymamát holtan találták, a hatvankilenc éves nagyapát pedig súlyos sérülésekkel a mentők szállították kórházba. Az édesapa otthonába is rendőrök siettek, akik a helyszínről a tűzoltók segítségét kérték, ugyanis a külterületi házból sűrű füst ömlött ki. Az oltás végeztével a házban két holttestet találtak. Az orvos szakértő elsődleges véleménye szerint az apával több késszúrás végzett. A sebesült idős férfi hogylétéről egyelőre nincs hír. A rendőrségi szóvivő beszámolója szerint a családi tragédiát okozó bűncselekmények elkövetésével a huszonegy éves esztergomi fiatalember gyanúsítható, aki később önkezével vetett véget életének. A nyomozás még tart. Az MTI híradása szerint a kiégett lakásban talált második holttest a fiúé volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.