Nyilvánosak a KIM eddigi szerződései

Hírösszefoglaló
2011. 08. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közzétette az általa idén eddig kötött szerződések adatait a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) a kormányzati portálon. Ezekből kiderül, a tárca egyebek között 30-30 Magyary Zoltán- és Moór Gyula-szobrot rendelt. Az augusztus 9-i összesítés szerint a legnagyobb, 480 millió forint keretösszegű megbízást a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kapta többek között média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozására. A budapesti Reagan-szobor júniusi avatásának előkészítésével, lebonyolításával kapcsolatos rendezvényszervezési feladatokra 7,2 milliót kapott a Hungarofest Nonprofit Kft. Több megbízás is Andrew G. Vajna, a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos munkájának segítéséhez kapcsolódott. A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodának 13,2 milliót fizetnek alapítványok nonprofit gazdasági társasággá alakítására, illetve költségvetési szervvé alakításával kapcsolatos eljárásokban való jogi képviseletre, tanácsadásra s az alapítványok eddigi működésének vizsgálatára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.