Röviden

MN
2011. 08. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sidi Eb-ezüstöt lőtt
Sidi Péter 583 körrel ezüstérmes lett az olimpiai programban nem szereplő standard puska 300 méteres számában a belgrádi sportlövő Eb-n, második érmét szerezve a kontinensviadalon. (MTI)

Abdi, Andrezinho
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Facebookon jelentette be, hogy a brazil Andrezinhót és a norvég–szomáliai Liban Abdit a futballszakosztály vezetősége kizárta az első csapat keretéből. Andrezinho nem írta alá a csökkentett fizetéséről szóló szerződést (bár Kubatovnak címzett válaszában jelezte, 2012-ig szól a kontraktusa), és állítólag sokat „éjszakázott”, Abdi pedig tettlegességig fajuló vitába keveredett Oláh Lóránttal. (MN)

Újabb gyanúsított
A Nemzeti Sport információi szerint újabb élvonalbeli labdarúgóval bővült a gyanúsítottak sora a június végén kirobbant fogadási csalási ügyben. A napokban a Videotontól eltanácsolt, tavasszal kölcsönben a Vasasban futballozó P. Csabát vesztegetés, illetve büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntettével, mint felbujtó gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség. (MN)

Újvárosi kanadai
A Budapest Stars korábbi trénere, a kanadai Glen Williamson lett honfitársa, JP MacCallum után a Dunaújváros jégkorongcsapatának a vezetőedzője, miután tegnap egyéves szerződést írt alá. (MTI)

Kiárusít az Arsenal
Lapértesülések szerint az Arsenal és a Barcelona labdarúgócsapata megállapodik a spanyol Cesc Fabregas átigazolásáról. A BL-győztes katalán klub 30 millió fontot fizetne a világbajnok játékosért, és további sikerprémium is járna az Ágyúsoknak. Fabregas mellett várhatóan a francia Samir Nasri is távozna a londoni együttestől, 23 millió fontért a Manchester Cityhez. (MTI)

Eto’o az Anzsinál?
A korábbi hírek megerősítése- képpen Ernesto Paolillo, az Internazionale sportigazgatója szerint a milánói futballcsapat kameruni csatára, Samuel Eto’o a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Anzsi Mahacskalánál folytatja pályafutását. Az oroszok 30 millió eurót adnának érte, s heti 340 ezret keresne. (MN)

Kizárták a Voloszt
Az UEFA a görög bundabotrányban játszott szerepe miatt kizárta labdarúgó Európa-ligából Szélesi Zoltán csapatát, a Voloszt, amely jövő héten a selejtező 4. fordulójában lett volna érdekelt a Paris Saint Germain ellen. A görög gárda további három évig nem szerepelhet a nemzet-közi kupákban, ám ezt öt
évre felfüggesztették. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.