Röviden

MN
2011. 08. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rablás
Történelme első bankrablásán van túl a Cook-szigetekhez tartozó Aitutaki, amelynek lakói
a rablók miatt elvesztették spórolt pénzük java részét. Nálunk ehhez elegendő volt a svájcifrank-alapú hitelkonstrukció.

Tragédiába torkollott egy belga fesztivál
Legalább ketten meghaltak tegnap, miután egy vihar lecsapott egy szabadtéri zenei fesztivál résztvevőire Belgium északkeleti részén. A Hasselt város közelében megrendezett Pukkelpop fesztiválon a helyi média szerint egy sátor összeomlása okozta a katasztrófát. A csütörtökön kezdődött könnyűzenei eseményen 60 ezren vesznek részt. (MN)

Kiskunhalasi késelés
Szúrt sebekkel találtak rá egy 51 éves helyi férfira tegnap Kiskunhalason. A kiérkező mentők nem tudtak segíteni a férfin. Az eset nyomán a rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. (MTI)

Őrizetben a kamionos
Őrizetbe vették egy lengyel rendszámú kamion vezetőjét,
aki halálos balesetet okozott szerdán az M30-as autópályán, Nyékládháza térségében. (MTI)

Tisztelt Olvasóink!
A Magyar Nemzet következő száma augusztus 22-én, hétfőn jelenik meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.