Röviden

MTI
2011. 08. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kazi szintet futott
Kazi Tamás indulhat a tegui atlétikai-világbajnokságon, miután tegnap megfutotta az úgynevezett B szintet. Kazi a pasaréti Vasas-pályán rendezett 800 m-es versenyen idei legjobbjával, 1:46.29 perc alatt teljesítette a távot. (MTI)

Marosi–Bukta
Marosi Katalin és Bukta Ágnes jutott pénteken a döntőbe a nőknél az országos teniszbajnokságon. Marosi Mikó Zsófiát, míg Bukta Habler Henriettát búcsúztatta két-két sima játszmában, 6:1, 6:2-re, illetve 6:1, 6:1-re. (MTI)

Fogynak a jegyek
Néhány nap alatt 8700 belépő kelt el a svédek elleni szeptember 2-i labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. (MTI)

Törött bordák
A hétszeres világbajnok Lázár Vilmos hajós baleset miatt három törött bordával készül a franciaországi Contyban augusztus 24-én kezdődő kettesfogathajtó-vb-re. (MTI)

Olasz bronzérmes
Bronzérmet szerzett a junior korú hosszútávúszók spanyolországi Európa-bajnokságán Olasz Anna. (MTI)

Zico a kiszemelt
Zicóval a kispadon képzeli el az Iraki Labdarúgó-szövetség a világbajnoki részvétel kiharcolását. Maga az 58 éves brazil szakember is „jó lehetőségnek” nevezte a felkérést. A 72-szeres válogatott Zico a japánokat irányította a 2006-os vb-n, azóta több európai klubban is megfordult. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.