Röviden

MTI
2011. 08. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Durva
„Ha ön a képen látható gyanúsított, legyen tisztességes és adja fel magát” – üzente tegnap a londoni rendőrség egy tizenéves gyilkosnak. Még a végén megijed az a szegény gyerek!

Körözött férfit hoztak haza
Hollandiában fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) közreműködésével azt a magyar állampolgárt, aki ellen több- rendbeli csalás miatt országos és európai elfogatóparancs volt érvényben. Az 59 éves szegedi férfit szerdán szállították Magyarországra. (MTI)

Vasúti katasztrófa Lengyelországban
Kisiklott egy személyvonat Lengyelországban, a balesetben egy ember meghalt, a sérültek száma azonban eléri a félszázat. A vonat, amelyen 280-an utaztak, Varsóból a dél-lengyelországi Katowicébe tartott. Az ügyben vizsgálat indult. (MTI)

Mérgező alga miatt tilos a nápolyi fürdés
Halászati és fürdési tilalmat rendelt el Nápoly polgármestere a tengerben elszaporodott mérgező algák miatt. A trópusi eredetű, alig ötven mikrométeres alga bőrkiütést és légzési zavart okoz. Olaszországban 2005-ben tűnt fel először, amikor Genova tengerpartján kétszáz embert szállítottak mérgezési tünetekkel kórházba. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.