Röviden

MTI
2011. 08. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pars nyert
Pars Krisztián 79,77 méterrel megnyerte a Papp Pál–Csermák József kalapácsvető emlékversenyt Tapolcán. Pars idei legjobbja 80,63, amivel a második a világranglistán. (MTI)

Arn kikapott
Arn Gréta 6:3, 6:4-re kikapott a kínai Csang Su-ajtól a 2,05 millió dollár összdíjazású cincinnati tenisztorna selejtezőjének 1. fordulójában. (MTI)

Marosi és Balázs
Marosi Katalin és Balázs Attila (utóbbi zsinórban negyedszer, amire utoljára Taróczy Balázs volt képes) nyerte meg az országos teniszbajnokságot. A döntőben előbbi Bukta Ágnest 6:3, 6:1-re, utóbbi Nagy Pétert 6:2, 6:0, 6:4-re verte. (MTI)

Sidi ezüstje
Sidi Péter címvédőként ezüstérmet szerzett a 300 méteres nagyöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság szombati versenynapján. A komáromi lövő egy arannyal és két ezüsttel zárta az Eb-t. (MTI)

Gercsák hatodik
Gercsák Csaba 10 km-en az előkelő hatodik helyen végzett a nyíltvízi úszók olimpiai tesztversenyén, Londonban. (MTI)

Kochék triplája
A nőknél a Gudmann Csilla, Szombathelyi Szandra kettős először, a férfiaknál a Bagics Balázs, Koch Róbert páros harmadszor nyerte meg a strandröplabdázók országos bajnokságát Siófokon. (MTI)

Vanek harmadik
A nőknél az amerikai Gwen Jorgensen, a férfiaknál a kanadai Brent McMahon nyerte meg tegnap a tiszaújvárosi triatlon Világkupa-futamot. Legjobb magyarként a hölgyeknél Kovács Zsófia a hetedik, a férfiaknál Vanek Ákos a harmadik helyen végzett. (MTI)

Sebestyén 26.
A 125 kcm-es géposztályban szereplő Sebestyén Péter a 26. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján. (MTI)

Camacho Kínában
Az 56 éves spanyol szakember, José Antonio Camacho lett a kínai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. (MTI)

Totó
A 32. heti, 2. fordulós helyes tippek: 2, X, 1, 2, 1, 2, X, X, 1, X, X, 2, 1, később. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.