Röviden

MTI
2011. 08. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menekültekre lőttek Szíriában
Az ENSZ tájékoztatása szerint tegnap több mint ötezer palesztin civil menekült el a Latakiában lévő ar-Rámel táborból a szíriai biztonsági erők lövései miatt, amelyek tíz ember halálát okozták. A szíriai hadsereg katonái behatoltak a táborba, bár nem ez a fő célpontjuk, hanem a városnegyedet akarják átfésülni a Bassár el-Aszad elnök rendszere ellen tüntetők után. Harckocsik támogatásával bevonult a hadsereg a közép-szíriai Homsz tartomány több településére is. (MTI)

Tovább esik a benzin ára
Szerdától öt-öt forinttal csökkenti a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. – jelentette be tegnap a magyar olajipari társaság. A közlemény szerint ezzel a csökkentéssel a benzin literenkénti átlagára 379 forintra, a gázolajé pedig 366 forintra mérséklődik. Az áresés immár második hete tart, hiszen a Mol múlt hét szerdán a benzin árából négy, a gázolajéból két forintot engedett. A benzinkutaknál az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.