Röviden

MTI
2011. 08. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Siófoki remi
A címvédő Videoton 0-0-s döntetlent játszott Siófokon a labdarúgó NB I 1. fordulójából elhalasztott, tegnap pótolt mérkőzésen. (MTI)

Torghelle távozik
Közös megegyezéssel felbontotta szerződését a német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatával Torghelle Sándor. (MTI)

Mégis Anzsi
Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti bejelentette, az orosz Anzsi Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett Samuel Eto’óért. Meg nem erősített hírek szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató, Szulejman Kerimov milliárdos tulajdonában álló Anzsi 20-30 millió eurót ad a 30 esztendős támadóért. (MTI)

Blazsó szakasza
Blazsó Márton nyerte a Trans Hungária-maraton terepkerékpáros-verseny első, Nagymaros és Hollókő közötti 98 km-es szakaszát. (MTI)

Tarics a legidősebb
Immár a 98 éves Tarics Sándor, az 1936-os berlini nyári játékokon aranyérmes magyar vízilabda-válogatott játékosa a legidősebb olimpiai bajnok, miután elhunyt az 1932-ben győztes olasz kerékpáros, Attilio Pavesi. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.