Röviden

MTI
2011. 08. 31. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazi hős
Hazafiként tisztelik szülővárosában, Dumenzában azt az olasz munkást, aki pontosan száz éve lopta el a Mona Lisát a párizsi Louvre-ból. Megmosolyogtató.

Forró napok jönnek
Kilenc megyére narancssárga figyelmeztetést adott ki a várható hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az előrejelzés szerint Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Fejér, Zala, Somogy, Tolna és Baranya megyében a napi középhőmérséklet tartósan 25 Celsius-fok felett alakulhat. (MTI)

Megállóba hajtott egy autó Szolnokon
Öt embert szállítottak tegnap kórházba a mentők Szolnokon, miután buszmegállóba hajtott egy ittas autós. A megállóban ketten, a kocsiban hárman sérültek meg. (MTI)

Eltitkolt bevételek
Becslések szerint havi százmilliós bevételt titkolt el több éven át egy budapesti élelmiszer-kereskedő; az ügyben átfogó ellenőrzést rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális főigazgatósága. A férfi megpróbálta elrejteni a pénztárgépek kontrollszalagjait, de végül megtalálták az anyagot. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 23, 65, 75, 84, 88.
Joker: 626 952. Hatos lottó:
3, 6, 8, 30, 40, 42. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.