Röviden

MTI
2011. 08. 31. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amerikai tiltakozás
Washington. Az Egyesült Államok „mélységesen csalódott” amiatt, hogy Irán nyolc év börtönre ítélte kémkedés címén Shane Bauer és Josh Fattal amerikai állampolgárokat, akik saját elmondásuk szerint „kirándultak” Irán iraki határának közelében – jelentette ki tegnap Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, aki ismételten az elítéltek azonnali szabadon bocsátását követelte. (MTI)

Visszatérés a szigetre
Oslo. Az egy hónappal ezelőtti norvégiai vérengzés túlélői szombaton visszalátogattak a szörnyűség színhelyére, Utoya szigetére, ahol egy norvég szélsőséges, Anders Behring Breivik 69 társukkal végzett. A mintegy 750 ember, túlélők és családtagjaik látogatása alkalmából a kis, mindössze 0,12 négyzetkilométeres szigetet lezárták a sajtó elől. (MTI)

Kasmíri tömegsírok
Újdelhi. Több mint kétezer holttestet találtak jeltelen sírokban Kasmír indiai részén – közölte jelentésében egy indiai állami bizottság A Kasmírban állomásozó indiai biztonsági erők katonáit többször érte az a vád, hogy magukat szeparatistáknak kiadva ártatlan
civileket öltek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.