Röviden

MTI
2011. 08. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sérvvel operálták Ratko Mladicsot?
Hága. Megoperálták Ratko Mladicsot, a boszniai szerbek volt katonai parancsnokát – írta
a Blic. A belgrádi lap szerint Mladics a hollandiai Bronovo kórházban sérvműtéten esett át. Nerma Jelacic, a hágai Nemzetközi Törvényszék szóvivője cáfolta a hírt. (MTI)

Kivégzését kérte Huszein volt embere
Bagdad. A fejére kiszabott halálos ítélet mielőbbi végrehajtását kérte Tárik Aziz volt miniszterelnök-helyettes, egészségi állapotának romlására hivatkozva – közölte ügyvédje. Azizt, Szaddám Huszein közvetlen környezetének egyetlen keresztény tagját tavaly októberben ítélték halálra a síita iszlám közösség üldözésében játszott szerepe miatt. (MTI)

Új orvost szeretne Julija Timosenko
Kijev. Az előzetes letartóztatásban lévő Julija Timosenko volt ukrán kormányfő tegnapi azt kérte, engedjenek be hozzá a fogdába olyan orvost, akiben megbízik, mert súlyosan megromlott az egészségi állapota. A bíró közölte, Timosenkónak már felajánlották, hogy megvizsgálja a fogda orvosa, amit a vádlott elutasított. (MTI)

Kétszer hívta a rendőröket Breivik
Oslo. A norvég rendőrség tegnap megerősítette, a múlt hónapban 77 embert meggyilkoló Anders Behring Breivik az utoyai ifjúsági táborból – ahol 69 gyereket lelőtt – kétszer is felhívta a rendőrséget. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.