Röviden

MTI
2011. 08. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Futballforduló
Ma 18 órakor a ZTE–Vasas mérkőzéssel indul a labdarúgó NB I 6. fordulója. A Zalaegerszeg tegnap kölcsönbe leigazolta a Kecskemétről távozott Tököli Attilát. A további program, szombat: Pápa–DVSC 15.00, Videoton–Pécs 17.30, Paks– Győr 18.00, Kecskemét– Honvéd 19.00, Siófok–Kaposvár 19.00; vasárnap: Újpest– Diósgyőr 16.00, Ferencváros– Haladás 18.00. Tegnap nyilvánosságra került, hogy a Vasas jövő vasárnap a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a Ferencvárost, a találkozó előtt a két gárda All Star együttese is öszszecsap, így ez lesz a lebontás előtt álló létesítményben az utolsó kettős rangadó. (MTI)

Két hiányzó
Az olimpiai felkészülés érdekében lemondta a részvételt a jövő héten kezdődő atlétikai világbajnokságon Kiss Dániel, a tavaly Eb-bronzérmes gátfutó. Sérülés miatt Minczér Albert sem megy Dél-Koreába. (MTI)

Quinon tragédiája
Öngyilkosságot követett el Pierre Quinon, a Los Angeles-i olimpia rúdugróbajnoka. A francia atléta szerdán vetett véget életének; 49 éves volt. (MTI)

Sztárok jönnek
Világsztárokkal érkezik a jövő szombaton Telkiben rendezendő focifesztiválra az 1986-os világbajnokságon a mieink ellen 6-0-ra győztes szovjet labdarúgó-válogatott, amely az akkori magyar együttessel csap össze. A vendégeknél ott lesz Igor Belanov, Alekszandr Zavarov, Andrij Bal és Vologyimir Bezsonov mellett Rácz László is. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.