Tovább tárgyalnának az érdekvédők

Hírösszefoglaló
2011. 08. 26. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatnák a szakszervezetek az új munka törvénykönyvéről az egyeztetést a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a kormánnyal és a munkáltatókkal – hangzott el négy szakszervezet, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának tegnapi közös tájékoztatóján. A szervezetek elnökei hangsúlyozták: egyelőre sem formális, sem informális visszajelzést nem kaptak a lehetséges folytatásról – adta hírül a távirati iroda. Borsik János, az Autonómok elnöke úgy vélte, a tervezet megvitatására több hónapra lenne szükség; ha pár hét alatt „átgyötrik” a parlamenten, akkor az feszültségekhez vezet majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.