Utolsó simítások a vb-rajt előtt Kajak-kenu

Munkatársunktól
2011. 08. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már csak három – a megnyitó ünnepségig kettő – nap van hátra a szegedi kajak-kenu világbajnokság rajtjáig. Az előkészületek jól haladnak, áll a lelátó, hitelesítették a pályát, megnyitott az akkreditációs központ, s elkezdték a speciális pókkamerarendszer telepítését. A kibővített nézőtéren 10 900 szurkoló számára van ülőhely, emellett minden nap további tízezer állóhelyre szóló jegyet vásárolhatnak az érdeklődők. Végeztek a szakemberek a versenyhelyszín hitelesítésével is, geodéták mérték meg, hogy minden pálya azonos hosszúságú legyen. Az olimpiai kvalifikációs viadalra 94 ország nevezett, ami rekord a sportág történetében. A 248 londoni kajak-kenus kvóta több mint kétharmada itt talál gazdára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.