A „táskahordó komcsi Gréczy” az ATV-n

Munkatársunktól
2011. 09. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új műsorstruktúrával jelentkezik szeptember 5-től az ATV is. A csatornán műsort kap Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-kormány főtanácsadója, a volt miniszterelnök bizalmi embere is. Az újságíró szerepvállalását Horn Gábor, a Gyurcsány-kabinet koalíciós egyeztetésért felelős államtitkára is kommentálta.
A volt SZDSZ-es képviselő Facebook-oldalára ezt írta: „A jó öreg liberális Kuncze helyett a Gyurcsány-táska-hordó komcsi Gréczy. Jó kis csere… de gondolom, ezt akarja nagyon az istenadta nép.”
Horn Gábor korábban Gyurcsány Ferencet bírálta az interneten. Szerinte az exkormányfő „személyes felelőssége (inkább végtelen személyes felelőtlensége) nem megkerülhető tény”, ha a baloldal súlyos választási vereségének okairól beszélünk. A volt SZDSZ-es parlamenti képviselő szerint a Fidesz kétharmados győzelmének „első számú előidézője” Gyurcsány Ferenc volt, és ez számára „hiteltelenné, elfogadhatatlanná és kifejezetten károssá” teszi az MSZP-s képviselő mindenféle politikai helyezkedését. – Hagyni kéne végre, hogy az MSZP legyen egy tisztességes (!) baloldali párt – vélekedett Horn Gábor tavaly év végén.
Az ATV-n egyébként látható lesz a korábban az MTV-nél dolgozó Mészáros Antónia, de Havas Henrik is új műsort kap, Vágó István pedig állandó vendégként szerepel októbertől a csatornán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.