Álmában törtek rá az idős házaspárra

Vigh Dániel
2011. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlen elkövetők kedd éjszaka egy vasrúddal – feltehetőleg feszítővassal – benyomták egy nyugdíjas házaspár otthonának ajtaját Bökönyben, és az idős emberekre támadtak – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Az otthonában alvó idős házaspárt az arcukat csuklyával eltakaró támadók ágyukból kirángatták, s tőlük a pénzük átadását követelték, miközben ennek fenyegetéssel, bántalmazással adtak nyomatékot. A hetvennyolc éves férfit és nyolcvanéves feleségét egy pajszerral, illetve puszta kézzel többször megütötték. Miután a tettesek a sértettektől nem kaptak pénzt, a lakás hálószobájában az ágyat felforgatták, s végül a párna alatt elrejtett pénzüket megtalálták, magukhoz vették, és távoztak a lakásból. A bántalmazásban mindkét áldozat nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.
A nyíregyházi rendőrkapitányság nagykállói rendőrőrse nagy erőkkel keresi a betörőket és rablás megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.