Angolai diáklány a világ legszebbje

Hírösszefoglaló
2011. 09. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leila Lopes angolai szépséget választották tegnap a brazíliai Sao Paulóban megrendezett Miss Universe verseny győztesévé – írta a Reuters. Nyolcvankilenc jelölt mérkőzött meg az áhított koronáért az egyik legrangosabb világversenyen. A lányoknak fürdőruhában, estélyiben és mikrofonnal a kezükben is bizonyítaniuk kellett a héttagú zsűri előtt, hogy méltók a megtisztelő címre. Az új királynő nem kizárólag szépségével, hanem eszével is lenyűgözte a bírákat. A huszonéves hölgy üzleti tanulmányokat folytat, és céljai között szerepel, hogy segítsen országának kilábalni a szegénységből és a polgárháború örökségéből. A megilletődött lány fejére a tavalyi győztes, a mexikói Jimena Navarrete tette fel a díszes koronát. Első udvarhölgyévé egy ukrán szépséget, Olesia Stefankót választotta a zsűri. A szépségversenyen Magyarországot Lipcsei Betta képviselte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.