ANNO

MN
2011. 09. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

66 éve
Hirdetések, közlemények

Mi a fontos éjszakára?
Vital krém a nő arcára!

Hegedüs Tamás szerzői matinéja kritikájába értelemzavaró sajtóhiba, titkos helyett okos szó csúszott. A helyes szöveg: Itt Guttmann György, a régi Hegedüs-slágerek „titkos” szövegírója is új sikert aratott.

Az évek múlnak, de nyomtalanul, ha Hormocith krémet használ.
Sherk Cold cream békebeli minőségben kapható.
1945. szeptember 12., szerda

5 éve
Szeptember 11. és Miki egér
Közel öt évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megszülethessenek az első nagyjátékfilmek szeptember 11-ről. A közelmúltban érkezett a hazai mozikba Paul Greengrass A United 93-as című filmje, amely annak a repülőnek és utasainak történetét igyekszik megmutatni, amely a többivel ellentétben nem érte el célpontját, és Shanskwille közelében zuhant le.
Már két év elteltével több mint háromszáz visszaemlékezést, szeptember 11-e ihlette verseskötetet, vaskos fotóalbumot adtak ki. Jó pénzért rendelhetünk poszterekből, nyomatokból. Az egyik legdrágább alkotás, a Babilon bukása – 2001. szeptember 11. című pop-artos „festmény” jelenleg 15 000 dolláros liciten áll.
Széles a skála, sok minden vásárolható még: például az ikertornyot megmintázó üvegmű, a napot idéző rendszámtáblától a törülközőig, a tragikus napra szóló, World Trade Centerbe megváltható jegytől a másnapi újságokig… Talán a legérdekesebb az ötödik évfordulóra kiadott Miki egeres, amerikai zászlós kitűző (20 dollár, a házhoz szállítás további 5 dollár). Ezt már csak a tragédiára emlékező, kacsintós (hologramos) jézusos pénztárca múlja felül.
2006. szeptember 11.
A Magyar Nemzet korábbi számaiból összeállította: Pethő Tibor

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.