Csillaglovaglás Grandpierre Attilával

Vakulya Eszter
2011. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma jelenik meg a Vágtázó Csodaszarvas harmadik lemeze, a Csillaglovaglás, amelyet este nyolc órától be is mutatnak a Fonóban. Különlegesség, hogy a zenekar két külföldön tartózkodó tagját két vendégzenész helyettesíti: Kobza Vajk (koboz, szaz) és Thimas Gundermann (marokkói dudák).
Grandpierre Attila nemrég tért haza féléves kaliforniai csillagász- vendégprofesszori útjáról, és rögtön belevetette magát a zenei életbe: új albumuk talán minden eddiginél elvarázsoltabb számokat tartalmaz, mint például a Borzongás, az Égről a földre, a címadó Csillaglovaglás és a Gyönyörű vágy, amely a VHK-s „Aláírhatatlan történelem” újra feldolgozott, 2011-es változata.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.