Eddig hétszáz pihenőkártyát adtak át

Munkatársunktól
2011. 09. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pozitívak az első két hónap tapasztalatai az OTP Széchenyi-pihenőkártya (Szép-kártya) bevezetésével kapcsolatban – hangzott el a vállalat tegnapi tájékoztatóján. Az üdülési csekket váltó kártyát már a kisebb szálláshelyek is POS-terminál vagy online foglalási rendszer nélkül is elfogadják a szolgáltató honlapján keresztül. Mint azt Fodor Imre, a Szép-kártya hálózatának kiépítésért felelős vezető tanácsadó elmondta, az OTP eddig több mint 600 elfogadóhellyel kötött szerződést, az év végéig pedig nyolcezer elfogadóhely elérését tervezi. – Első körben a nagyobb szállodák és panziók csatlakoztak a rendszerhez, hamarosan pedig a kisebbek is elérhetők lesznek – mondja a szakember, hozzátéve, hogy a szolgáltató eddig több mint száz – összességében több tízezer embert foglalkoztató – munkáltatóval kötött szerződést, tegnapig pedig hétszáz kártyát adott át e vállalkozások dolgozóinak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a munkavállalók üdülését alkalmazóik éves szinten átlagosan ötvenezer forinttal támogatják.
Bár plasztiklapot még nem adott ki, de a Szép-kártya rendszeréhez másodikként csatlakozó MKB is jól halad a kibocsátás előkészületeivel. – Eddig 130 elfogadóhellyel szerződtünk, év végére ezer szolgáltatót vonnánk be – mondta Lehoczky László, a bank Szép-kártyáért felelős vezetője, akitől megtudtuk, az MKB heteken belül megkezdi a kártya kibocsátását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.