Egység

MN
2011. 09. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke egységesítené a gárdaszervezeteket. A feloszlatott Magyar Gárda alapítója tegnap a XII. kerületi turul-szobor előtt bejelentette, az egység megteremtéséhez felkeres minden gárdatagot. Az Új Magyar Gárda, a Magyar Nemzeti Gárda tagjai, jobbikos politikusok és szimpatizánsok előtt a Magyar Gárda és a Rongyos Gárda megalakulása alkalmából rendezett emlékezésen a pártelnök azt is mondta, a Jobbiknak és a gárdáknak „testvéri szövetségben” kell lenniük egymással. „A Jobbik nincs meg a gárda nélkül, és a gárda sincs meg a Jobbik nélkül” – szögezte le. Az ötszáz fő részvételével zajlott rendezvényen be nem váltott ígéreteik miatt bírálta a kormánypártokat. Ezt követően a Farkasréti temetőben a nyugat-magyarországi felkelésre emlékezve koszorúztak az egykori Rongyos Gárda tagja, Vámossy Tibor síremlékénél. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.