Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Európa-liga magyarokkal, feszültséggel

Munkatársunktól
2011. 09. 24. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alabdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek mai nyitányán 12 kvartettben két tucat mérkőzést rendeznek. Az L jelű négyesben kapott helyet a Sturm Graz és az Anderlecht, a Lokomotiv Moszkvát vendégül látó osztrákoknál Szabics Imre, az AEK Athent fogadó belgáknál Juhász Roland lehet kezdő. A G–L csoportok tagjai 21.05-kor, az A–F betűvel jelöltek 19 órakor kezdenek. A PSV–Legia összecsapáson Vad István, a Shamrock Rovers és a Rubin Kazany derbijén Szabó Zsolt fújja a sípot. A Maccabi Tel Aviv isztambuli vendégjátéka politikai okokból lehet veszélyes: miután tavaly izraeli kommandósok kilenc török aktivistát megöltek, akik a Gázai övezetbe akartak segélyszállítmányt eljuttatni, feszült a viszony az országok között. Orhan Saka, a Besiktas vezetőségi tagja a béke pártján áll: „Szurkolóinknak tartaniuk kell magukat a fair play szelleméhez.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.