Filmcsík

Tölgyesi Gábor
2011. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angele és Tony
Francia filmdráma, 87 perc, 2010. Rendező: Alix Delaporte. Forgalmazó: Cirko Film.
Börtönből szabadulva az antiszociális anya párt keres, hogy visszakaphassa kisfiának nevelési jogát. Egy elvadult és egy szelíd ember találkozása: a normandiai halász és a zűrlény.

A bőr, amelyben élek
Spanyol filmdráma, 120 perc, 2011. Rendező: Pedro Almodóvar. Forgalmazó: Budapest Film.
Az egoizmus kelepcéjében: egy plasztikai sebész nemátalakító műtéttel áll bosszút lánya erőszaktevőjén, majd nővé változtatott áldozatán keresztül beleszeret önmagába. Bizarr Frankenstein-történet Antonio Banderasszal a főszerepben, Elena Anaya emlékezetes alakításával.

A hódkóros
Amerikai filmdráma, 91 perc, 2011. Rendező: Jodie Foster. Forgalmazó: Corner Film.
Valaki irányít: a depressziós apa sikertelen öngyilkossági kísérlete után egy hódbábon keresztül próbál kapcsolatot teremteni a külvilággal. Abszurd családi dráma Mel Gibson meggyőző vergődésével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.