Kontinentális vérkeringésben a focisuli

Munkatársunktól
2011. 09. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mérföldkőhöz érkezett a 2010-ben megalakult, három helyszínen (Ürömön, Csillaghegyen és a Fehér úton) 23 báziscsapatban és öt kiemelt együttesben 250 játékost szerepeltető Mészöly Focisuli SE: a sportegyesület támogatói szerződést kötött az Aquaworld Hotel és Élményfürdő Szolgáltató Zrt.-vel és a Hungary Energy Kft.-vel, valamint megnyerte nemzetközi igazgatójának Robert G. Hernadit.
Az ő szerepvállalásával megnyílt az út a Mészöly Focisuli (MFS) és növendékei előtt, hogy a stockholmi Brommapojkarna klub – a legnagyobb svéd utánpótlás-nevelő egyesület – révén bekerüljön abba a klubhálózatba, amelynek többek között a Manchester United és az Ajax is a tagja. A tervek szerint minden év májusában rendez a Mészöly Focisuli egy U15 korosztályú nemzetközi tornát, amelynek az előbb említett klubok csapatai is a résztvevői lesznek. Az együttműködés része, hogy 2012 augusztusától az MFS mindenkori U9-es, U10-es, U11-es kiemelt csapatai részt vesznek a stockholmi Stadium Cupon. Az edzők jövő tavasszal szakmai tanulmányútra utazhatnak Svédországba, illetve az idén októberben a Manchester United edzőközpontjának vendége lesz az MFS elnöke és szakmai alelnöke.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.