Lángolt a lipóti fürdő

Hírösszefoglaló
2011. 09. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma ismét megnyitják a Lipóti Termál- és Élményfürdőt, amelynek tegnap kora hajnalban porig égett az egyik épülete – jelentette a távirati iroda. A büfében és kiszolgálóhelyiségeiben csaptak fel a lángok kevéssel egy óra után. Helyiek szerint óriási füstoszlop kísérte a tüzet, amelyet egy kilométerről is látni lehetett. Az ötszáz-hatszáz négyzetméteren pusztító lángokat győri és mosonmagyaróvári tűzoltók fékezték meg. Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese tegnap reggeli közlése szerint nincs arra utaló jel, hogy bűncselekmény miatt gyulladt volna ki az épület.
Több reménybeli strandoló csak a helyszínen tudta meg tegnap reggel, hogy más fürdőhelyet kell keresnie. Az összegyűltek java része ezt nyugodtan vette tudomásul, akadt azonban olyan is, aki azért méltatlankodott, mert a cég nem tette közzé az egynapos üzemszünet hírét az interneten. Nem sokkal később azonban már a fürdő honlapján is megjelent a tájékoztatás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.