Még életben van az eltűnt diósdi férfi?

Csibra Tibor
2011. 09. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyilkosságban nem vett részt, és tudomása szerint a rendőrség által elhunytként keresett, tavaly Diósdról eltűnt férfi is életben van – állítja Cs. János, a Csepelen elásott ismeretlen áldozatok miatt indított büntetőeljárás emberöléssel eddig egyedüliként meggyanúsított érintettje. A vizsgálatot folytató Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az egy hete őrizetbe vett, majd pénteken a bíróság által jogerősen előzetes letartóztatásba helyezett Cs. János ellen eddig még nem mutatta be bizonyítékait, az összegyűjtött dokumentumok ismertetése a következő hetekben várható – tájékoztatta lapunkat Pintér András, a terhelt védője.
Amint arról beszámoltunk, múlt héten Deme Tamás, az NNI életvédelmi osztályának vezetője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a hatóság külön kezeli az augusztus elején Csepelen, a Francia-öböl környékén kirabolt, és nyakig a földbe temetett székely fiatalember, a négy, a közelben kihantolt, s még nem azonosított áldozat, illetve a rendőrség szerint tavaly gyilkosság áldozatává vált diósdi férfi ügyét. Utóbbi bűncselekmény esetében még a holttest sem került elő, Deme őrnagy ugyanakkor hangsúlyozta, hogy „párját ritkító” bizonyítékok szólnak Cs. János bűnössége mellett. A gyanúsított eddig annyit mondott a nyomozóknak, hogy valóban ismerte az eltűnt diósdi férfit, de úgy tudja, még életben van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.