Megújuló Hír televíziós műsorok

Munkatársunktól
2011. 09. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 5-től a Hír Televízió új közéleti, gazdasági, külpolitikai, kulturális és sportműsorokat indít, amelyek között több tényfeltáró jellegű lesz. A Panaszkönyv című magazin a kereskedelem viszszásságait deríti fel, míg a Jáky-Szabó Gergő vezette Stopper azt fogja bizonyítani, hogy oknyomozó újságírásra a sport területén is szükség van. A Bruttó című új, gazdasági magazint Nagy Katalin vezeti, a hét legfontosabb külpolitikai eseményeit pedig Maráczi Tamás elemzi a téma szakértőivel. Matsuzaki Diána Sayurival jelentkezik az Ázsia című műsor minden héten, benne a kontinens aktuális politikai és gazdasági történéseinek öszszefoglalójával.
Csermely Péter a Versusban közéleti szereplőkkel és a közbeszéd meghatározó figuráival beszélget majd, a Péntek 8 pedig a Hír TV legfontosabb kibeszélőműsora lesz, amelyben a nézők is kérdezhetik a vendéget.
A csatorna eddigi késő délutáni interaktív sávjában interjúk, időjárás-jelentés és hírek kapnak helyet. Távozik a csatornától Borbás Mária, Csintalan Sándor pedig a Lánchíd Rádióban várja a telefonálókat.
A Rájátszás című politikai háttérműsorban minden este Szabó Anett készít interjút a napi események főszereplőivel. A Célpont is megújul, új riportere Bodacz Balázs, a Magyar Nemzet belpolitikai rovatából érkezik, míg Kovács Andrea a Kontraszt című politikai háttérműsort vezeti majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.