Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Mezszín nem számít

A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a favoritok közül a Real Madrid Zágrábban, a Bayern München Villarrealban nyert, a Man. United remizett Lisszabonban, az Inter kikapott otthon.

Munkatársunktól
2011. 09. 24. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzetközi porondon tegnapig nem lőtt gólt piros mezben a Real Madrid, igaz, nem is sokat használta ezt az idegenbeli szerelést. Most Zágrábban, a helyi Dinamo elleni BL-nyitányon bő egy félidőn át tartott az átok, pedig Benzema többször is betalálhatott volna, míg a másik oldalon Rukavina próbálkozását védte Casillas. Csak az eltiltott tréner, José Mourinho hiányzott a spanyol királyiak „alapcsapatából”, a horvát házigazdáktól viszont több kulcsember sem szerepelt. Az 53. percben gyors passzok után Di María szépen lőtt a jobb felső sarokba, s megmaradt az előny Marcelo kiállítása ellenére is.
Az előző idényben döntőző Manchester United Lisszabonban megszenvedett a Benficával, Cardozo góljára Giggs válaszolt. A másik manchesteri gárdát, a Cityt sokáig csak sárga lapok árán tartották pórázon a nápolyi vendégek, majd gyors gólváltás történt. A Bayern München hamar vezetést szerzett Villarrealban Kroos révén, Rafinha bebiztosította a sikert. A 2010-es BL-győztes Inter otthon kapott ki a török Trabzonsportól.

BL-csoportkör, 1. forduló, szerda. A csoport: Villarreal– Bayern München 0-2, Manchester City–Napoli 1-1. B cs.: Lille– CSZKA Moszkva 2-2, Internazionale–Trabzonspor 0-1. C cs.: FC Basel–Otelul Galati 2-1, Benfica–Manchester United 1-1. D cs.: Dinamo Zagreb–Real Madrid 0-1, Ajax–Lyon 0-0.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.