Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Napi sajtószemle

MN
2011. 09. 24. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

DAILY NATION
Kék színű, kínai gyártmányú nyalókákkal kampányol Rupiah Banda zambiai elnök a jövő héten esedékes választás előtt, írta a kenyai lap, utalva az ázsiai birodalom befolyására a kelet-afrikai országban. Banda és pártja, a Mozgalom a Többpárti Demokráciáért látványosan sokat költ a kampány során, de visszautasította az ellenzéki pártok feltételezéseit, hogy illegális támogatásokat vagy közpénzt fordítana pártja népszerűségének növelésére. A kampány során a kormányzó párt még a fákat is feldíszítette országszerte.


y net
Száz kiló cukorkát próbál szétosztani az a mintegy 250 Makkabi Tel-Aviv-szurkoló, aki a mai napon ellátogat a Besiktas török futballcsapat elleni mérkőzésre, írta a liberális izraeli napilap. Az édesség fele sárga lesz, utalva a Makkabi színére, a másik felét pedig pirosra festik, így tisztelegve az isztambuli klub előtt. A lapnak nyilatkozó Besiktas-szurkolók azonban leszögezték, a feszült izraeli– török helyzetben bármi megtörténhet a stadionon belül.

THE TIMES OF INDIA
Kínai csapatok hatoltak be India területére, s leromboltak több elhagyott katonai bunkert, állították szemtanúk a pánindiai lapnak. Mások kínai helikoptereket is láttak. Az indiai hadvezetés tagadja, hogy megtörtént volna az incidens.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.