Nem sokáig maradt állástalan

Munkatársunktól
2011. 09. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap hivatalossá vált, amit napokkal ezelőtt már közöltünk: Prukner László váltja a Zalaegerszeg futballcsapatának vezetőedzői posztján Csank Jánost. Az előző tréner múlt szombaton állt fel a kispadról, miután tárgyalt Nagy Ferenccel, a ZTE FC elnökével, s arra jutottak, hogy nem folytatja a munkát a hat vereséggel és egy döntetlennel a tabella sereghajtójánál. Nagy Ferenc közlése szerint Prukner László – aki alig két hete, augusztus 16-án mondott le a Ferencváros szakmai igazgatói posztjáról – egy plusz két évre szóló szerződést köt Zalaegerszegen. A klub közlése szerint az aláírás hétfőn esedékes. A pályaedzőt és a kapusedzőt a jövő hét elején nevezik meg. Prukner 2003-ban került az akkor NB II-es Kaposvár kispadjára, a gárdát feljuttatta az első osztályba, majd folyamatosan ott is maradt vele. Tavaly az FTC-hez szerződött, s a gárdát minden nehézség ellenére a dobogó aljára, s a nemzetközi porondra vezette. Az új idény rossz kezdése miatt augusztus végén lemondott, de nem sokáig maradt munka nélkül. Ráadásul zalai tevékenységét éppen egy Üllői úti bajnokival kezdi, szeptember 11-én.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.