Röviden

MTI
2011. 09. 14. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cobo az élen
A spanyol Juan José Cobo nyerte a Vuelta a Espana 15., tegnapi szakaszát, és sikerével összetettben is átvette a vezetést a brit Bradley Wigginstől. Ma szünnap lesz, holnap a Villa Romana La Olmeda és Haro közötti 180 km-es etap vár a mezőnyre. (MTI)

Lorenzo tapad
A spanyol Jorge Lorenzo nyerte tegnap a MotoGP kategóriát a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján, ezzel csökkentette hátrányát az éllovas, ezúttal harmadikként célba ért ausztrál Casey Stoner mögött. 125 kcm-ben Nicolas Terol (spanyol, Aprilia), Moto2-ben Marc Márquez (spanyol, Suter) győzött. (MTI)

Csomor bronza
Csomor Erika címvédőként harmadik lett tegnap a svájci Zofingenben rendezett hosszú távú duatlon-világbajnokságon. A magyar versenyző 7:22:41 óra alatt teljesítette a 10 km futásból, 150 km kerékpározásból, majd további 30 km futásból álló távot. (MTI)

Kovács és Kálovics
Kovács Tamás és Kálovics Anikó győzelmével ért véget tegnap a 26. Nike Budapest nemzetközi félmaraton, amelyre több mint hétezer nevezés érkezett; a 30 fokos hőségben zajló versenyen mintegy 1500 külföldi vett részt. (MTI)

Forlán nélkül
Diego Forlán (képünkön), az Internazionale friss uruguayi szerzeménye nem léphet pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben, mert korábbi klubjával, az Atlético Madriddal játszott az Európa-lLiga selejtezőjének harmadik fordulójában, és a spanyolok később a főtáblára jutottak. (MTI)

Másodvonal
Keleten a Szolnok és a Mezőkövesd, Nyugaton a Tatabánya és az MTK százszázalékos még a labdarúgó NB II-ben három forduló után. Érdekesebb eredmények, Keleti csoport: Szolnok–Kazincbarcika 4-0, Nyíregyháza–Eger 1-1, Orosháza–Mezőkövesd 0-1, Újpest II.–Szeged 3-1; Nyugati csoport: Veszprém–Ferencváros II. 3-1, Baja–Győri ETO II. 5-3, Tatabánya–Budaörs 2-1, MTK–BKV Előre 2-0, Dunaújváros–Gyirmót 0-4. (MTI)

Totóeredmények
A heti totó helyes tipposzlopa a következő: 1, 2, 1, 2, X, 2, 2, 1, 2, 1, 2, 2, 1, X. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.