Röviden

MN
2011. 09. 05. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győri menetelés
A labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitányán: Győr–ZTE 5-1 (2-0), gól: Völgyi (17., 74.), Alekszidze (34.), Babic (67.), Ahjupera (77.), ill. Tököli (48.), a győriek továbbra is 100 százalékosak, a zalaegerszegiek nyeretlenek. (A forduló további programja a Hét végi sportműsorban olvasható.) (MN)

Még egy lépés
Czink Melinda tegnap 2:6, 6:3, 6:4-re verte az ukrán Marija Koritcevát az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének 2. fordulójában, így Jani Réka Lucával együtt egy lépésre van a főtáblától, ahol Arn Gréta alanyi jogon szerepel. (MTI)

Futács: Portsmouth
Futács Márkó az angol másodosztályú Portsmouth labdarúgócsapatához igazolt. Az U21-es válogatott magyar támadó, aki korábbi klubjával, a német Werder Bremennel közös megegyezéssel szerződést bontott, egy plusz két évre szóló megállapodást kötött. (MTI)

Aranyos Zsanett
Németh Zsanett (70 kg) aranyérmes lett a Szombathelyen zajló kadett birkózó vb-n. (MTI)

Vezetés, vereség
A magyar férfi röplabda-válogatott tegnap Kecskeméten kétszettes előnyről 3-2-re kikapott Lettországtól olimpiai előselejtezőn. A visszavágót jövő szombaton rendezik. (MTI)

Doha jelentkezik
A Katari Olimpiai Bizottság elnöke tegnap bejelentette, hogy Doha pályázik a 2020-as nyári olimpia rendezési jogáért. A katari főváros azt követően jelentkezett hivatalosan, hogy a NOB az országra nyáron jellemző hatalmas hőségre való tekintettel engedélyezte, hogy sikeres kandidálás esetén szeptember 20. és október 20. között rendezzék az ötkarikás játékokat. Doha mellett Isztambul, Róma, Tokió és Madrid jelentkezik, a NOB 2013. szeptember 7-én jelöli ki a helyszínt. (MTI)

Webber, Schumacher
Mark Webber (Red Bull) nyerte a Forma–1-es Belga Nagydíj tegnapi 2. szabadedzését, az elsőn a hétszeres világbajnok Michael Schumacher (Mercedes) volt a legjobb. (MTI)

Nem bukott a német
A német Marcel Kittel nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny bukással terhelt 7. szakaszát, összetettben továbbra is a francia Sylvain Chavanel vezet. (MTI)

Pogány Pogányban
Ma 17 órakor a Pécshez közeli Pogányban lép pályára a Ferencváros öregfiúk-labdarúgócsapata, amelyet stílszerűen Pogány László vezet csapatkapitányként. Az FTC-ben olyan népszerű futballisták játszanak, mint Balogh Tamás, Keller József, Szűcs Mihály, Rab Tibor, Koch Róbert, Kincses Sándor és Nyilas Elek. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.