Röviden

MTI
2011. 09. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ítélet
Első fokon hat év letöltendő börtönre ítélték tegnap az erőszakos közösüléssel vádolt sorozatszínészt, Damu Rolandot. Ügyvédje fellebbezett, s állítólag kitart védence mellett, jóban-rosszban.

Klórgáz a bérházban
Klórgázt találtak a VII. kerületi Csengery utca egyik bérházában tegnap, öt ember szorult ápolásra. A polgári védelem veszélyhelyzeti felderítő szolgálata a gáz egészségügyi határértékének ötszörösét mérte. Az egyik lakást nemrégiben klórgázzal fertőtlenítették, a mérgező anyag így kerülhetett a levegőbe. A többi lakót arra kérték, hogy zárják be az ablakokat és az ajtókat. (MTI)

Lángtengerré vált a nyomortelep
Több mint százan meghaltak tegnap Kenya fővárosában, amikor berobbant egy üzemanyag-vezeték – írta a BBC. Az üzemanyag belefolyt a nyitott csatornába, amely végighúzódik egy sűrűn lakott nyomornegyed alatt. A helyiek éppen a benzint próbálták összegyűjteni, amikor egy égő cigaretta belobbantotta. (V. D.)

Robbanás a tűzijátékgyárban
Hatan életüket vesztették tegnap Olaszországban, amikor robbanás történt egy carnellói tűzijátékgyárban. Az áldozatok közt van a gyár tulajdonosa és annak két fia is. (G. J. J.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.