Röviden

MTI
2011. 09. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Izrael Palesztina elismerésével számol
Jeruzsálem. Izrael arra számít, hogy az ENSZ-közgyűlés szeptemberi ülésszakán nagy arányban megszavazzák egy palesztin állam létrejöttét és csatlakozását a világszervezethez – idézte tegnap a Háárec az ország ENSZ-nagykövetének, Ron Prozornak egy táviratát, amelyet külügyminisztériumának küldött. (MTI)

Pakisztáni exelnök vagyonelkobzása
Iszlámábád. Elrendelték az emigrációban élő Pervez Musarraf javainak elkobzását és hazai bankszámláinak zárolását azokkal a vádakkal összefüggésben, amelyek szerint az exelnök nem gondoskodott a meggyilkolt Benazir Bhutto volt kormányfő biztonságáról – közölte tegnap a pakisztáni államügyészség. (MTI)

Újabb likvidált terroristavezér
Washington. Augusztus 22-én Pakisztánban megölték az al-Kaida második számú vezetőjét, Atíja Abder-Rahmánt– közölte szombaton az amerikai kormány egyik vezető tisztségviselője. A líbiai nemzetiségű férfi Oszama bin Laden halála után lépett elő „második számú” vezetővé. (MTI)

Török robbantás
Ankara. Robbanás történt Törökország déli földközi-tengeri partján egy strandon. A Kemerben működésbe lépett pokolgép – egyesek szerint hanggránát – legalább tíz embert megsebesített. Állítólag három orosz és négy svéd turista került kórházba. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.