Röviden

MTI
2011. 09. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kínpad
Azt írta a tegnapi Népszava, hogy a hétrendbeli adócsalásért jogerősen elítélt Sas József szerint „a színészbe eleve bele van kódolva a félelem”. Ezek összebeszélhettek Stohl Bucival.

Biciklisre támadt két fiatal Putnokon
Vascsővel vertek meg tegnap egy biciklist Putnokon, az áldozat súlyosan megsérült – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség. A két gyanúsítottat elfogták, a 22 és 17 éves fiatalember beismerte tettét. Elmondták, hogy a találomra kiválasztott férfit idegességükben verték meg. (MTI)

Adóellenőrök a vádlottak padján
Vagyonosodási vizsgálatot kilátásba helyező, fiktív adóhatósági idézések segítségével csalt ki vállalkozóktól csaknem húszmillió forintot egy hattagú társaság. A terheltekre – akik közül ketten korábban revizorként az APEH-nél dolgoztak – kettőtől négy és fél évig terjedő börtönbüntetést szabott ki tegnapi, nem jogerős ítéletében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság. (MTI)

Uzsorás őrizetben
Tiszavasváriban elfogtak egy uzsorást, aki 2007 óta adott kölcsönt 100, illetve 200 százalékos kamatra – közölte tegnap a rendőrség. A sértettek között van olyan, aki az uzsorakamat miatt lakását is kénytelen volt eladni. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.