Röviden

MTI
2011. 09. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szent István-díj Makovecznek
Makovecz Imre Kossuth-díjas építész vette át a Szent István-díjat Hende Csaba honvédelmi minisztertől szombaton az esztergomi vármúzeumban. A Szent István-díj Alapítványt Bihari Antal, a Körzeti Televízió Esztergom vezetője 2001-ben hozta létre az összmagyarság kulturális életének segítésére, kulturális örökségünk védelmére. (MTI)

Dicsérnek a rezidensek
A Magyar Rezidensszövetség szerint a szakorvosképzési ösztöndíjprogram feltételeinek módosításával már betelhet a meghirdetett helyek többsége. Papp Magor elnök üdvözölte Szócska Miklós egészségügyi államtitkár pénteki bejelentését. (MTI)

Megtisztítják Budapestet
Eredményes volt a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 200 millió forintos keretösszegre meghirdetett közbeszerzési eljárása. A nyertes, részben német tulajdonú konzorcium feladata a tisztítás mellett a monitoring- és egy diszpécserszolgálat működtetése, valamint az újrakeletkező vadplakátok és graffitik eltávolítása. (MTI)

Ügyvezető elnök a MÚOSZ élén
Tóth Károlyt választotta ügyvezető elnökké szombati rendkívüli küldöttgyűlésén a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ). A szövetség felkérte a MÚOSZ ellenőrző bizottságát, hogy vizsgálja ki azokat a vádakat, amelyek az ingatlanügyletei és vagyongazdálkodása miatt érte a szervezetet. Eötvös Pál volt elnök már korábban bejelentette: 2011 őszéig látja el a feladatot. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.