Röviden

MN
2011. 09. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győri henger
A női kézilabda NB I tegnapi rangadóján a házigazda Győri Audi ETO 37-20-ra lehengerelte a Zácsik Szandrát nélkülöző FTC-Rail Cargo Hungariát. (MN)

Polgár búcsúzott
Polgár Judit szombaton kikapott az orosz Peter Szvidlertől a negyeddöntő második partijában az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakk Világkupán, így búcsúzott. (MTI)

Gercsák 5.
Ötödik lett 25 kilométeren Gercsák Csaba a hosszútávúszók izraeli Európa-bajnokságának tegnapi befejező napján. (MTI)

Vargáék sikere
A Kemény Dénes által irányított vízilabda-világválogatott 10-7-re győzött a francia válogatott ellen a CN Marseille 90. születésnapja alkalmából rendezett szombati gálán. A nemzetközi alakulatban helyet kapott a Varga testvérpár, Dániel és a kétgólos Dénes is. (MTI)

Halad a Szeged
A nyitónapi döntetlent, majd a pénteki két és a szombati egy győzelmet követően tegnapi zárómérkőzését is megnyerte a Szeged férfi vízilabdacsapata a Kotorban rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn – 11-6-ra verte a házigazdát –, ezzel csoportjából másodikként jutott tovább. (MTI)

Másodvonal
Az előző szezonban még élvonalbeli MTK és a Tatabánya egyaránt 3-1-re nyert idegenben
a labdarúgó NB II 4. fordulójában, így mindkét gárda továbbra is százszázalékos Nyugaton. Keleten az NB I-ből kiesett Szolnok tegnap Kispesten 0-0-t játszott, így itt már nincs százszázalékos. (MTI)

Hídvégi és Csillag
A férfiaknál Hídvégi Vid, a nőknél Csillag Tünde nyerte a tornászok összetett országos bajnokságát. A szerenkénti finálékban Böczögő Dorina és Csillag 2-2 szeren győzött, Berki Krisztián remekelt
lovon. (MTI)

Klicsko a trónon
Továbbra is a 40 esztendős ukrán Vitalij Klicsko a WBC, a Bokszvilágtanács nehézsúlyú világbajnoka, miután a szombati, lengyelországi címmecscsen a 10. menetben technikai K. O.-val legyőzte a nála hat évvel fiatalabb hazai kihívót, Tomasz Adameket. (MTI)

Cobo diadala
A spanyol Juan José Cobo nyerte meg tegnap a 66. Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyt, amelynek utolsó szakaszán a szlovák Peter Sagan volt a leggyor-
sabb. (MTI)

Totóeredmények
A heti totó helyes tipposzlopa a következő: 1, 2, 2, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 1. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.