Röviden

MN
2011. 09. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háromszázezer új munkahely
Háromszázezer fő foglalkoztatása indulna el jövőre a Start munkaprogram által, ami a kezdete annak, hogy az embereket visszavezessük a szociális segélyezés területéről a munka világába – mondta Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára Dunapatajon egy fórumon, ahol romákat érintő kérdéseket
vitattak meg. Több mint 200 milliárd forint fordítható a következő évi költségvetésben erre a programra, amelynek jelentős szelete a mezőgazdasághoz kapcsolódik. (MTI)

Csúcsot dönthet a benzinár
Az utóbbi napok ármozgásai alapján ezen a héten ismét emelkedhetnek a hazai üzemanyagárak, és megdőlhet a benzinár rekordja – írta a Portfolio.hu. Az üzemanyagok az előző héten is
drágultak. A 95-ös benzin átlagára 386 forintra, a gázolajé pedig 371 forintra nőtt. (MN)

Folytatódó szír vérengzés
Legalább huszonegy ember életét követelte a szíriai rendfenntartók erőszakos fellépése a kormányellenes tüntetőkkel szemben az ország középső részén. Nabil al-Arabi, az Arab Liga főtitkára Damaszkuszban tartott találkozójukon arra kérte Bassár el-Aszad szíriai államfőt, hogy hozzon azonnali intézkedéseket az erőszakcselekmények és a vérontás leállítására. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.