Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Röviden

MTI
2011. 09. 25. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sziliék vizsgálnák a privatizációt
Az 1989 óta megkötött mintegy 1700 privatizációs szerződés átvizsgálását akarja elérni a Szociális Unió – mondta Szili Katalin. A szervezet elnöke a bezárt kabai cukorgyár előtt közölte, a magánosításkor vállalt kötelezettségek ellenőrzése és az esetleges hiányosságok „bevasalása” a céljuk. (MTI)

Megszüntetnék a Képíró-eljárást
A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség indítványában az elsőfokú felmentő ítélet hatályon kívül helyezését és az eljárás megszüntetését indítványozta a háborús bűntettel vádolt Képíró Sándor ügyében. A vádlott halála büntethetőséget kizáró ok. A törvény szerint mindenkit ártatlannak kell tekinteni mindaddig, amíg bűnösségét a bíróság jogerősen meg nem állapította, így Képíró Sándor büntetőjogi megítélése már nem változhat. (MTI)

Új műsorok
Októbertől megújulnak a közszolgálati televíziós és rádiós csatornák. Az m1-en 36, a Duna és a Duna2 csatornán 16 új műsor jelentkezik. A programok között külső és belső gyártású műsorok szerepelnek. A produkciók készítésében szerepet kap többek között D. Tóth Kriszta, Veiszer Alinda, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő is. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.