Röviden

MTI
2011. 09. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Művész
A közelmúltban Rómában felállított, II. János Pál pápát ábrázoló szobor apróbb változtatásait kérte a városban működő Bölcsek Tanácsa, így például, hogy legyen a műalkotásnak nyaka, ám a szobrász egyetlen millimétert sem hajlandó változtatni. Nyakas.

Betörtek az önkormányzathoz
Ellopták két somogyi falu önkormányzati dolgozóinak négyhavi étkezési jegyét – közölte a rendőrség hétfőn. Emellett összesen több mint egymillió forint értékben készpénzt, okmányokat loptak el a betörők a magukkal vitt széfben. Az ismeretlenek az ablakot felfeszítve jutottak a hivatalba. (MTI)

Felszámolt kenderültetvény
Napokon át tartó megfigyelés után került rendőrkézre, majd a siófoki rendőrségi fogdába az a két ságvári férfi, akiket akkor értek tetten, amikor kenderültetvényükhöz igyekeztek ballonokba töltött vízzel. (G. J. A.)

Robbantókat fogtak
A mexikói hatóságok elfogtak öt embert, akik bevallották, hogy részt vettek a múlt héten egy kaszinó megtámadásában és felgyújtásában, aminek következtében 52 ember vesztette életét. A bűnözők közül többen felismerhetők voltak a biztonsági kamerákon. A sajtó feltételezése szerint a Zetas bandához tartoztak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.