Röviden

MTI
2011. 09. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Találkozó
A miskolci állatkert ad otthont a Főemlősök a magyar állatkertekben elnevezésű szakmai találkozónak. Már csak az a kérdés, hogy a ketreceken belül vagy kívül.

Háborús bombák
Kiürítették Eger belvárosát tegnap délután, miután munkagépek egy második világháborús bombát fordítottak ki a földből a Dobó tér közelében, a térbe torkolló Dr. Hibay Károly utca egy magántelkén. A tűzszerészek estére megsemmisítették a 250 kilogrammos repülőbombát. Szintén világháborús robbanóeszközöket találtak a szakemberek tegnap Győrben az Audi új gyárának építése közben. A két szovjet gyártmányú bombát a közelben megsemmisítették. (MTI)

Elhunyt rendőr
Meghalt egy motorral közlekedő, szolgálaton kívüli rendőr tegnap reggel a Csongrádot elkerülő úton – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Az elsődleges adatok szerint a motoros egy járműoszlopot előzött, és nem tudott időben visszatérni saját sávjába. A szemből érkező terepjáró sofőrje megpróbált lehúzódni, de nem tudta elkerülni az ütközést – mondta Jászai Linda, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 2, 3, 12, 14, 24, 29, 32. Második sorsolás: 16, 18, 21, 26, 29, 30, 33. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.