Röviden

MTI
2011. 09. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Diósgyőri Tisza
A labdarúgó NB I-es Diósgyőr bemutatta új szerzeményét, Tisza Tibort, aki három évre szóló szerződést írt alá. Az ötszörös válogatott csatár négy hónapig csapat nélkül volt. (MTI)

Bacskai Bécsben
Bacskai Balázs, a 69 kg tavalyi Európa-bajnoka nyerte a bécsújhelyi ökölvívó Nemzetek Kupáját, miután az ír Nolant 23-12-re, az osztrák Grigorjant pedig 22-8-ra verte. (MTI)

Ranga útszakasza
Ranga László örökös magyar bajnok raliversenyző nevét viseli a Pécsről Abaligetre vezető út egy szakasza; a mecsekszentkúti buszfordulótól Remeterétig tartó négy kilométeres szerpentin névadó ünnepségét tegnap tartották. (MTI)

Elfogadott jelentések
A hazai kosárlabda-szövetség szakmai bizottsága tegnap elfogadta az Eb-pótselejtezők során elbukott férfi és női válogatott kapitányainak jelentését, amelyek bizottsági véleményezését pénteken tárja a szövetség elnöksége elé Sterbenz Tamás főtitkár. (MTI)

Indulhat a Serie A
Átmeneti megállapodást kötöttek az olasz labdarúgók szakszervezetének vezetői és a klubtulajdonosok, így a hét végén elrajtolhat a Serie A 2011–12-es szezonja. Az új szerződés június 30-ig szól, a benne szereplő feltételek ugyanazok, mint az elmúlt három évben, ugyanakkor a feleknek 30 napon belül meg kell egyezniük a még fennálló kérdésekben. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.