Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Röviden

MN
2011. 09. 25. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fradi-pálya-per
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az állami vagyonnal történő felelős gazdálkodás követelményének megfelelve pert indított az Esplanade Kft.-vel szemben a Fradi-pálya felújításának elmaradása miatt. Az MNV Zrt. mint eladó és az Esplanade Kft. mint vevő, 2008. április 9-én kötött adásvételi szerződést az Üllői úti Fradi-pálya ingatlanjaira vonatkozóan. A vevő vállalta, hogy a stadiont legalább 1,2 milliárd forint plusz áfa bekerülési értéken felújítja, ám a kötelezettség teljesítésére vállalt határidő 2010. április 9-én lejárt, és a társaság el sem kezdte a munkát. (MN)

Diósgyőri nyitány
A labdarúgó NB I 9. fordulójának mai nyitómérkőzésén a Diósgyőr 18 órakor fogadja a Kaposvárt. (MN)

Franciák, oroszok
A Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében, Kaunasban: Franciaország–Görögország 64-56, Oroszország–Szerbia 77-67. (MN)

Pars Krisztián sikere Szlovákiában
Pars Krisztián nyerte a kalapácsvetést a szlovákiai Máriatölgyesen rendezett atlétikai viadalon. A tegui világbajnokságon a közelmúltban ezüstérmes versenyző, aki a nemzetközi sportági szövetség idei kalapácsvető-sorozatának a győztese, 79,95 méteres dobással végzett az élen. (MTI)

Kettős rangadóval a Körcsarnokban
Egy női bajnoki mérkőzéssel és a férfi Szuperkupáért kiírt találkozóval kezdődik meg szeptember 28-án a magyar kosárlabdaidény, a „kettős rangadónak” a budapesti Körcsarnok ad otthont. A nyitányon elsőként a női címvédő Sopron lép pályára a BSE ellen, majd a tavasszal a Magyar Kupa és az NB I döntőjében is óriási csatát vívó Szolnok és Albacomp csap össze (mindkét sorozatot a Tisza-partiak nyerték meg). A jegyár ezer forint, ez mindkét meccsre érvényes, gyerekeknek hatéves korig és diákigazolvánnyal ingyenes a belépés. A kilátogatókat családi szektor és dobóverseny várja értékes nyereményekkel. (MTI)

Sztárgolf
Szombaton a szentlőrinci St. Lőrinc Golf Club pályáján kilencedik alkalommal rendezik meg az EnterNet Golf sztár- gálát, amelynek elsődleges célja a sportág magyarországi népszerűsítése. A rendezvényen golfozók, közismert személyiségek és neves sportolók – többek között Temesvári Andrea, Fábián László, Kovács Koko István, Bohács Zsolt – mérkőznek meg egymással golf ügyességi versenyen. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.