Röviden

MN
2011. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.


Ma Siófok–DVSC
Az éllovas Debrecen ma Siófokon vendégeskedik a labdarúgó NB I 8. fordulójának nyitómérkőzésén. (MTI)

Pólós döntetlen
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtezőjében, az 1. fordulóban: Szeged–Posillipo (olasz) 11-11. (MTI)

Nyert a Szeged
A férfi kézilabda-bajnokságban: Pécs–Szeged 31-39. (MTI)

Ötödik hely
A két férfi és egy női vízi maratonistát felvonultató csapatok versenyében ötödik lett a Gercsák Csaba, Kutasi Gergely, Olasz Anna összetételű magyar trió az izraeli hosszútávúszó Európa-bajnokságon. (MTI)

Olasz szakaszsiker
Az olasz Francesco Gavazzi nyerte a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 18. szakaszát, összetettben továbbra is a hazai közönség előtt tekerő Juan José Cobo vezet. (MTI)

A rákkutatásért
Szombaton 11 órától rendezik meg a „Fuss a rákkutatásért” jótékonysági futást a Puskás Ferenc Stadionban. A futás segítségével 1997 óta több mint 150 millió forint értékben adományoztak a szervezők nagy értékű, világszínvonalú berendezéseket a magyarországi rákkutatással foglalkozó orvosok és rákkutatók részére. (MN)

Három döntős
Az összesen hetvennégy induló közül Tóth Adrienn (képünkön), Gyenesei Leila és Kovács Sarolta bejutott a harminckettes döntőbe, Cseh Krisztina viszont kiesett a moszkvai öttusa-világbajnokság tegnapi női selejtezőjében. Gyenesei első, Tóth második, Kovács nyolcadik,
Cseh pedig huszonegyedik lett a csoportjában. (MTI)

Újra FourFourTwo
A Bajnokok Ligája kedden rajtoló csoportköréről szóló melléklettel, negyvennégy oldallal vastagabban jelenik meg ma a FourFourTwo futballmagazin. A címlapon az új szezonban már két trófeát szerzett Barcelona-sztár, Lionel Messi látható, ezúttal modellként. Belül kiderül, le lehet-e győzni a Barcát, az olvasók kérdéseire Rafa Bénitez válaszolt, az FFT riporterei a bontásra ítélt Puskás-stadion titkos zugaiba lestek be. Veszprémi Linda ezúttal a Hungária körúti Kilencek lázadásának aktáit porolta le. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.