Röviden

MTI
2011. 09. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem lett több kilakoltatás
Nem változott jelentősen a kilakoltatások száma 2011-ben. Idén eddig 120 alatt maradt
a mutató, amely nagyságrendileg megegyezik az előző években tapasztaltakkal. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara közleménye szerint 2006 óta folyamatosan emelkedik a végrehajtások száma Magyarországon. (MTI)

Ivan Gasparovic nem enged
A demokratikus értékek és a történelmi tények iránti tiszteletem nem teszi lehetővé, hogy támogassam az Esterházy Jánost szentként kezelő portrét, amelyet az önök országában a történészek és politikusok egy része alkotott – írta Ivan Gasparovic szlovák köztársasági elnök Schmitt Pálnak arra a levelére válaszul, amelyet a magyar államfő küldött neki Gasparovic Esterházy Jánost „Hitler hívének” beállító nyilatkozata után. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.