Röviden

MN
2011. 09. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feljelentést tettek a végrehajtók
Lapunk cikke nyomán ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara a Budapesti Nyomozó Ügyészségen. A lépésre azért került sor, mert a lapunknak nyilatkozó egyik bírósági végrehajtó felfedte előttünk, hogy tapasztalatai szerint rengeteg visszaélés történik az árveréseken, és állításait dokumentumokkal is alátámasztotta. Az utóbbi időben több olvasónk is jelezte, hogy tulajdona csak minimális áron kelt el az árverésen a csalók miatt. (MN)

Őstermelő bőrébe bújt adócsaló
Föld és eszközök nélküli őstermelőtől vásárolt számlákkal mintegy 160 millió forint kárt okozott a költségvetésnek egy egy Csongrád megyei vállalkozás – közölte a konkrét név említését mellőző Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtó- és kommunikációs főosztálya. (D. Z.)

Felszámoltatnák az Electro Worldöt
A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete azt fontolgatja, hogy felszámolási eljárást indít az Electro World ellen – közölte tegnap az érdekképviselet.
A szervezet közleményben emlékeztetett: mára egy sem maradt az Electro World áruházakból, és a sorra bezáró üzletek miatt megszűntek a munkahelyek. Eltűnt a cég vezérigazgatója, a dolgozók fizetés és végkielégítés nélkül maradtak, de a munkaviszony megszüntetésének keretei is rendezetlenek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.