Röviden

MN
2011. 09. 02. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BL-főtábláért
Tegnap lapzártánk után öt visszavágót rendeztek a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőinek 4. fordulójában. Ma újabb öt összecsapás következik, ebben a párosításban (zárójelben az első mérkőzés eredménye, a mai pályaválasztó szempontjából): Viktoria Plzen–FC Köbenhavn (3-1), Sturm Graz– BATE Boriszov (1-1), Rubin Kazany–Lyon (1-3), Benfica– Twente (2-2), Udinese–Arsenal (0-1). (MN)

Eto’o az Anzsié
Megegyezett az Anzsi Mahacskala és az Internazionale Samuel Eto’o átigazolásáról, így a kameruni Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz labdarúgóklubnál. Sajtóértesülések szerint a csatár minden idők legjobban fizetett játékosaként idényenként húszmillió eurót kap majd. (MTI)

Zico Irakban
Az egykori klasszis brazil labdarúgó, az 58 éves Zico megállapodott az Iraki Labdarúgó-szövetséggel, így a jövőben ő irányítja az ország válogatottját, szerződése a 2014-es vb-ig szól majd. (MTI)

Nasri mehet
Az Arsenal mindenben megállapodott a Manchester City illetékeseivel, így Samir Nasrit, a londoniak 24 éves francia válogatott futballistáját eladja a kék-fehéreknek. (MTI)

Mégsem Williamson
Mégsem a kanadai Glen Williamson lesz a Dunaújváros jégkorongcsapatának vezetőedzője, mert a felek a végső szakmai kérdésekben nem jutottak egyezségre, így tovább keresik a megfelelő szakembert. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.